Informatii Simulare Admitere - 23-24 iunie 2018

In perioada 23-24 iunie 2018 va avea loc simularea pentru admitere la UMF Bucuresti.

Sunt invitati sa participe elevii care vor sustine examenul de admitere la facultatile de Medicina Generala, Medicina Dentara, Farmacie, FMAM si Alte specialitati. Subiectele vor fi in concordanta cu bibliografia pentru examenul de admitere. 

Examinarea va dura 1.5 ore pentru facultatile de Medicina Generala/ Medicina Dentara/ Farmacie, indiferent de materie sau de nivelul de examinare. Dupa sustinerea simularii, participantii vor primi informatii cu privire la raspunsurile corecte si modalitatea de rezolvare a grilelor. Aceasta metoda de evaluare + explicare a grilelor este foarte utila participantilor deoarece isi pot verifica nivelul la care se afla si in acelasi timp vor pleca cu multe notiuni invatate (explicatiile de la sfarsitul examinarii). Simularile pe care le organizam sunt utile si pentru faptul ca viitorii candidati se vor obisnui cu stressul de examen, vor invata sa isi organizeze eficient timpul si astfel emotiile vor fi mai mici la examenul oficial. 

- Testul de anatomie contine 100 intrebari tip gripa iar testul de chimie 60 intrebari tip grila. Testele de nivel intermediar sunt recomandate celor care au trecut o data prin materie, testele de nivel avansat celor care au trecut de 2 ori prin materie iar testul pentru nivelul performanta este recomandat celor care au trecut de minim 3 ori prin materie.

- La examenele de simulare pot participa atat elevii care s-au pregatit la seminariile noastre cat si cei care s-au pregatit individual sau cu un alt profesor

- Participarea la simulare NU implica obligatia de a participa ulterior la seminariile de pregatire

- Pentru elevii care vor dori ca din luna martie sa se inscrie in cadrul grupelor noastre de pregatire, sustinerea si promovarea testului de simulare este obligatorie pentru nivelul la care se doreste inscrierea in grupa (simulare intermediar pentru inscriere in grupa intermediar, simulare avansat pentru inscrierea in grupa avansat, respectiv simulare nivel performanta pentru inscrierea in grupa de performanta).

Taxa de participare este de 70 lei / materie / nivel.

Inscrierile se pot face pana pe data de 8 iunie 2018 in limita locurilor disponibile.

Adresa la care va avea loc simularea precum si mijloacele de transport disponibile se pot vedea la meniul de CONTACT.

Pentru informatii suplimentare / inscrieri va rugam sa ne contactati!

 Dr. Bogdan Vinersar bogdan@admiteremedicina.ro, 0735220600