Inscriere Simulare

Dum, 11/12/2017 - 18:08 -- admin

VA RUGAM FRUMOS CITITI CU ATENTIE TOTI PASII pe care trebuie sa ii urmati in vederea inscrierii la simulare:

1)  Inscrierea cu datele personale (nume, prenume, nr telefon, e-mail etc), se va face completand formularul de mai jos. Orice schimbare in cadrul formularului se va face contactand organizatorii (nu se va completa un alt formular de inscriere).

ATENTIE! Va rugam frumos, NU completati formularul de inscriere de mai multe ori! 
- Este suficient sa completati un singur formular de inscriere in care sa alegeti ambele materii (nu se va completa cate un formular pentru fiecare simulare separat).
- In cazul in care ati completat gresit formularul de inscriere, va rugam sa ne contactati (de preferat telefonic la 0735220600) si vom modifica noi inscrierea cu datele corecte!

ATENTIE! Va rugam sa va inscrieti DOAR in grupele unde la momentul inscrierii se specifica ca sunt locuri disponibile (marcate pentru fiecare grupa, in paranteza)! NU bifati grupe unde locurile sunt epuizate!

2) Taxa de participare se va achita in contul:
SC MD Admission Consulting SRL
CUI: 26690710
RO45 BRDE 441 SV 0089 1144 410 (banca BRD)
La detaliile tranzactiei va rugam specificati numele participantului.

Prin completarea formularului se rezerva locul pentru o perioada de 3 zile de la data primirii mailului automat de confirmare. Daca nu se achita in acest interval taxa de participare, rezervarea va fi anulata iar locul va deveni disponibil pentru alti doritori.

Valoarea taxei de participare este de 70 lei pentru participarea la o singura simulare (o singura materie, un singur nivel).
Daca de exemplu, doriti sa participati la ambele materii (un singur nivel), taxa de participare va fi 2 x 70 = 140 lei. Daca doriti sa particiati la atat la nivelul intermediar cat si la nivelul avansat la ambele materii, in total vor fi 4 examinari iar taxa de participare va fi 4 x 70 = 280 lei.

*Testarea la nivelul intermediar este recomandata elevilor care au trecut o data prin materie
*Testarea la nivelul avansat este recomandata elevilor care au trecut de doua ori prin materie
*Testarea la nivelul performanta este recomandata elevilor care au trecut de trei ori prin materie

Taxa de participare NU se poate achita pe loc in ziua examenului.

3) Veti primi un mail de confirmare a inregistrarii imediat dupa trimiterea formularului de inscriere (se trimite automat). Daca nu primiti acest mail va rugam sa ne contactati (cel mai probabil adresa de mail este introdusa gresit). Va rugam verificati primirea mailului atat in INBOX cat si in SPAM!

4) In momentul in care banii vor intra in contul nostru veti primi un mail de confirmare a efectuarii platii (maxim 5 zile lucratoare). Daca nu il primiti va rugam sa ne contactati la 0735220600!

5) Daca simtiti necesara o recapitulare inainte de simulare, va asteptam cu drag la cursurile recapitulative (detalii in sectiunile "Anatomie" respectiv "Chimie" in apropierea simularii)

6) Va dorim spor la invatat si succes la simulare!

Daca intampinati dificultati ne puteti contacta oricand la numere de telefon de mai jos:
Dr. Bogdan Vinersar - 0735220600

Se pot selecta mai multe optiuni din aceasta lista.
Fiecare examinare se achita separat (ex: daca se dorest anatomie nivel intermediar, anatomie nivel avansat si chimie nivel intermedar se va achita 70 lei x 3 examinari = 210 lei).